Interval

Dinsdagavond groep 1

Tijd: van 19.00 tot 20.15 uur
Verzamelplaats: 's winters vanaf sporthal de "Uutvlog", 's zomers vanaf de Manege
Leiding : Jacques van Trijp (0570-542084 of 06-51422248.)

ABS Hardlopen op dinsdag al jaren een energieke groep

Als je in deze loopgroep van ABS Trimmen loopt, heb je een groot voordeel: een hardlooptrainer met jarenlange ervaring! Jaqcues begeleidt jou op een verantwoorde manier naar je doelen en geeft je nuttige tips over je looptechniek. Dat werkt ook extra motiverend. Op die manier hou je het hardlopen langer vol.

Tijdens de training wordt tussen de 5 en 10 km gelopen. De training begint altijd met een aantal oefeningen om de spieren los te maken en iedereen is dan in de gelegenheid om even bij te praten. Daarna wordt er gelopen waarbij er aandacht wordt besteed aan de juiste manier van voortbewegen. Gezelligheid en elkaar steunen horen daar natuurlijk ook bij. Het “motto” van deze groep is “Samen uit, samen thuis “, dat wil zeggen dat de minder snelle lopers altijd door de snellere lopers worden opgehaald.

Jacques heeft 34 jaar trainingservaring. Hij volgde diverse loopcursussen van de KNAU en deed een opleiding sportmassage bij het NGS en heeft hiermee een goede basis gelegd voor het geven van hardlooptrainingen.

Nieuwe lopers zijn van harte welkom om mee te trainen. Kom gerust een paar keer vrijblijvend meedoen op een van de trainingen.