Starten met hardlopen bij ABS-Trimmen

We gaan er weer voor!

Op vrijdagavond 5 april 2019 is het weer zover. De trainers van ABS Trimmen zijn er klaar voor, jij ook? De nieuwe hardloopgroep voor startende hardlopers vanaf 16 jaar en ouder gaat weer beginnen in Bathmen. De trainingen worden geleid door de trainers van de verschillende ABS-loopgroepen, zodat elke training door twee ervaren trainers wordt gegeven.

Iedereen kan hardlopen, jong, oud, man of vrouw. In de afgelopen jaren zijn meer dan 200 renners je voorgegaan in het volgen van de loopcursus bij ABS. Hardlopen in een groep is net even ‘die stok achter de deur’ om erop uit te gaan of om meer van jezelf te vergen. Daarbij staat bij ABS hardlopen gezelligheid en een goede conditie in de trainingen voorop.

In 24 trainingen gedurende 12 weken worden de deelnemers gecoacht, ondersteund en gemotiveerd. Na deze 12 weken sluiten we af met een 5 km loop, voor ieder in eigen tempo!

  • Datum           : vanaf 5 april 2019
  • Wanneer      : maandag- en vrijdagavond
  • Hoe laat       :  19.30 - 20.30 uur
  • Waar             : Manege 't Ruiterkamp, Koekendijk 20 in Bathmen
  • Kosten          : € 50,--
  • Duur              : 12 weken

De trainers besteden veel aandacht aan loopscholing, blessurepreventie en het opbouwen van een goede conditie. De drempel is laag en plezier is de basis. Als je na de cursus direct lid blijft van ABS Trimmen betaal je de eerste 2 maanden geen contributie. Ben je al lid van ABS Trimmen en wil je na een blessure weer opstarten, dan betaal je maar € 35,--.

Het maximumaantal deelnemers van de startgroep is 30, dus wacht niet te lang, want vol is vol!

Twijfel niet langer en geef je op door het sturen van een e-mail aan startgroepabstrimmen@gmail.com.

Groepsfoto van startgroep 19 in 2017

(Velen gingen je voor! De foto's van de startgroepen vind je in het fotoalbum)

startgroep 19 (2017)