Nordic Walking

Er worden door ABS trimmen regelmatig cursussen aangeboden volgens de normen van de International Nordic Walking Association (INWA) en de Atletiekunie. Deze cursussen worden aangemeld in de regionale bladen of via een aangekondigde clinic/kennismakingsles. Elke les duurt zo’n vijf kwartier en de gehele cursus bestaat uit een zestal lessen. Onze ervaring heeft geleerd dat minimaal zes lessen nodig zijn om de basistechniek goed onder de knie te krijgen. 
Tijdens de cursus leert u de basistechnieken en u krijgt niet alleen advies over poles, kleding en schoenen, maar ook over verbetering van uw conditie. Na de cursus kunt u lid worden van ABS-Trimmen & Nordic walking en in groepsverband EN onder begeleiding van een van onze teamleden iedere zaterdagochtend vanaf 09.45 uur een NW-wandeling maken. Tijdens de lessen worden poles beschikbaar gesteld.

Cursus voor super-senioren : Geschikt voor ouderen in de leeftijd 50+. De cursus bestaat uit 12 wekelijkse Nordic Walking lessen. Het tempo wordt aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers.

Nadere informatie bij Hans Olthof- tel: 06-44440666 e-mail:  hanso372@hotmail.com en bij Ria Faber- tel: 0570-547859/06-25485283 e-mail:  hgfaber444@kpnmail.nl
De trainers en begeleiders van het eerste uur.